Aztograph

toppforetaget

Kundcase - Danagårds Grafiska

Med facit i handen skulle vi ha tagit detta beslut tidigare, säger Fredrik Ihrfelt produktionschef på Danagårds Grafiska i Ödeshög.

puffcasedanagards3

Vi har under en längre tid fört diskussioner med AZTOgraph om att utrusta vår maskinpark med automatisk färgpåfyllning. När vi tog beslutet att byta hela vår maskinpark till två nya Heidelbergpressar var det inte svårt att till slut bestämma oss för att utrusta pressarna med automatisk färgpåfyllning från 200kg färgfat.

Erfarenhet och service fällde avgörandet

Att vi skulle få sådana fördelar av denna utrustning kunde vi inte tänka oss men vi blev snart överbevisade att det var en mycket bra investering. Att vi valde AZTOgraph som leverantör är först och främst deras långa erfarenhet av automatiska färgpåfyllningssystem. Detta i kombination med att AZTOgraph snabbt finns på plats vid eventuella problem var valet inte svårt. De tryckerier som inte har automatisk påfyllning hoppas jag tar ett beslut till denna investering omgående för det är inget att snacka om att det ger enorma fördelar både för produktion och för personal.

Fredrik rekommenderar

Det enda jag kan säga är att gör inte samma misstag som vi med att vänta med beslutet att investera i färgpåfyllning utan prioritera upp detta beslut. Ring omgående AZTOgraph och deras supertrevliga marknadsdirektör Pelle Thell för ett möte, avslutar en leende Fredrik Ihrfelt.

Fredrik Ihrfelt Fredrik Ihrfelt på Danagårds Grafiska i Ödeshög är mycket nöjd